Открийте лесния начин да отворите пликовете си

целофанови опаковки са чудесен начин да покажете марката си на клиенти, доставчици и бизнес партньори.

Не забравяйте, че 70% от цялата поща се отваря над кошче.

Срещу още няколко пенса, похарчени за плика, можете да гарантирате, че вашият клиент ще го отвори. В крайна сметка какъв е смисълът от директната поща, ако не се чете?

Помислете за теглото и цвета, както при хартията, пликовете се предлагат в различни грамажи и цветове. Като цяло, колкото по-високо е теглото, толкова по-дебел и по-твърд ще изглежда пликът и толкова по-престижно впечатление ще направи.

Повечето бизнес пликове се предлагат в нюанси на бяло и манила. Пликове за покани и други специални пликове могат да бъдат намерени в широка гама от други цветове. Имайте предвид цялостния външен вид, който искате да постигнете, както като тегло на цвета, така и като усещане.

Така че следващия път, когато търсите плик, използвайте тези съвети, за да съставите списък с точно това, от което се нуждаете. Ще знаете, че получавате правилния плик за вашия бизнес.

Спецификации на плика

Размери

Основните размери са:

DL = 110x220mm - отнема лист A4 (210x297mm сгънат два пъти)

C6 = 114x162 mm идеален за покани, пощенски картички и др.

· C5 = 229x162mm отнема лист A4, сгънат веднъж през средата

· C4 = 324x229mm заема разгънат лист A4

Опции за прозорци

· Има опция за избор на версия „прозорец“, която представлява плик с прозрачен панел, който разкрива данните за името и адреса на желания получател, които се отпечатват на първия приложен лист.

Тюлен

· Има три вида - гумирани пликове, самозапечатващи се пликове и пликове за отлепване/запечатване.

Повечето бизнес документи се доставят с подходящи пликове, винаги си струва да проверите дали желаната от вас хартия идва с подходящ плик с желания от вас размер.

Пликовете могат да бъдат отпечатани в един или два до три цвята pantone

Стандартното черно трябва да се използва за платени отговори и PPI пликове

Също така вашите пликове могат да бъдат отпечатани в четирицветен процес с висока скорост

Специализирани преси за пликове.

Адресът за връщане винаги трябва да бъде отпечатан на обратната страна в случай на недоставена доставка

Някои важни моменти, които трябва да запомните на етапа на проектиране. Едно до три цветните пликове могат да имат разливане на цвета и от четирите ръба, пликовете, отпечатани чрез четирицветен процес, могат да имат изтичане само на три ръба, вашият дизайн най-много позволява захващане

Поне на един ръб, поради естеството на специалната висока скорост

Полетата за захващане на пресите за четири цветни пликове трябва да са поне 8 mm.

Пол Гейл е в бизнеса с печатни услуги от много години и неговата компания [http://printerssouthlondon.co.uk]. предоставя много висококачествени печатни услуги в Лондон.

Неговият бизнес е най-голямата печатарска компания в Лондон, предоставяща безплатни качествени мостри за печат и той има мостри от работата си на сайта си. Той също така дава съвети, отново на своя сайт, относно използването на рециклирана хартия и как това е от полза за всички нас.

Comments

Popular posts from this blog

シリコーン大人のおもちゃの利点

Shocking footage exposes father and son of domestic and financial abuse: Harry Roper-Curzon and David Roper-Curzon, Baron Teynham

Introduction to Belize Real Estate